Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Honlapunk használatakor Ön elfogadja az alábbiakban részletezett feltételeket, függetlenül attól, hogy elolvasta-e őket vagy sem.  A felhasználási feltételek előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatóak, a felhasználó felelőssége, hogy az aktuális feltételekkel tisztában legyen. Az érvényes felhasználási feltételeket internetes oldalaink alján elhelyezett hivatkozásra kattintva lehet megtekinteni. A felhasználási feltételek nem ismerete, elolvasásuk elmulasztása nem mentesíti a felhasználót felelőssége alól, ennek hiánya hivatkozási alapul nem szolgálhat, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag a BetegZóna.hu portálnak és/vagy üzemeltetőjének, a Diamond Agency Kft.-nek bármilyen természetű kára vagy hátránya keletkezik.

Szerzői jogok

A BetegZóna.hu portál, amely a www.betegzona.hu és www.beteg-zona.hu internetes címek alatt található meg, a Diamond Agency  Kft. tulajdonát képezi, szöveges és vizuális tartalmait kizárólag a portál üzemeltetőjének előzetes írásbeli beleegyezését követően, forrásmegjelölés mellett lehet felhasználni. Az oldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala tilos. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A BetegZóna.hu oldalaira, letölthető tartalmaira és függelékeire érvényes felhasználási feltételek csak saját oldalain érvényesek, azokat elhagyva más feltételek érvényesek, amelyek különbözhetnek attól.

Információk

A BetegZóna.hu tartalmait képzett szakemberek lektorálják, a megjelenő információkat orvosok, szakértők állítják össze. A fotóként, képként, videóként, szöveges tartalomként vagy hivatkozásként megjelenő információk az Ön tájékoztatását szolgálják, azonban nem helyettesítik a szakszerű orvosi ellátást és tanácsadást, továbbá nem képezhetik szakmai tanácsok és ajánlások alapját. A honlapon található adatokért, illetve információkért, felhasználásukból eredő esetleges károkért és hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

Az Ön felelőssége az is, hogy az itt olvasottakat hogyan értelmezi és hasznosítja, mindazonáltal felhívjuk figyelmét, hogy tartalmaink felnőtteknek, vagy szülői felügyelet alatt álló tizenéveseknek szólnak. Egészséggel kapcsolatos kérdésben mindig vegye fel a kapcsolatot és konzultáljon orvosával. Ugyanez vonatkozik az oldalakon található kalkulátorok és tesztek használatára, és azok eredményére. Használatukat olyan felnőtteknek ajánljuk, akik tájékozódni szeretnének bizonyos általános, egészségüket érintő kérdésekben. A felkínált eszközök, illetve kalkulátorok nem jelentenek megoldást komolyabb egészségügyi problémák megoldásában, a belőlük nyert információk csak tájékoztató jellegűek.

Jogszabályi környezet

Oldalainkat a Diamond Agency Kft. gondozza, a BetegZóna.hu portál Magyarországon működik, így tartalmainkra a Magyarországon valamint az Európai Unióban érvényben lévő előírások és szabályozások érvényesek. Mivel ezen tartalmak elérhetőek más országokban, régiókban élők számára is, ezért feltételezzük hogy az ide látogatók tisztában vannak a helyben érvényes szabályozásokkal és azokkal egyet értenek, tudomásul veszik őket. Elképzelhető, hogy egyes helyeken az itt megjelenő információk tiltottak, azonban nem vállaljuk a felelősséget az ilyen felhasználói reklamációk esetében. Az oldalakon a magyar jogszabályoknak megfelelően megjelenő egészségügyi vonatkozású hirdetések, gyógyszer vagy étrend-kiegészítő reklámok vizuális megjelenésükben és tartalmukban is előzetes elbíráláson esnek át, csak ezt követően kerülnek ki oldalainkra. Ugyanakkor felhívjuk a látogatók figyelmét, hogy a kockázatokról és a mellékhatásokról minden esetben olvassák el a betegtájékoztatót vagy kérdezzék meg kezelőorvosukat, gyógyszerészüket.

Felhasználói hozzájárulás

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja a BetegZóna.hu oldalait, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette, függetlenül attól hogy regisztrált vagy nem regisztrált felhasználónk. Jogunkban áll a felhasználási feltételeket szabadon megváltoztatni, és azon felhasználók hozzáférését korlátozni, akik nem fent leírtak szerint járnak el.

 

További hírek

Csokoládés halom
Csokoládés halom
Ezt a süteményt a cukorbetegek is bátran fogyaszthatják az ünnepi asztalnál.
Cukormentes szaloncukor
Cukormentes szaloncukor
Igazi finomság, amely otthon is elkészíthető.
Túrós sarok
Túrós sarok
Finom desszert cukorbetegeknek.
Csokoládés diótorta
Csokoládés diótorta
Finom, cukormentes desszert.
Gombás bazsalikomos penne
Gombás bazsalikomos penne
Könnyű és finom fogás mindenki számára.