Cukormentes szaloncukor

Feltöltve: 2013. december 30., hétfő 22:30 · Utolsó módosítás: 2014. március 18., kedd 14:34
Címkék: szaloncukor 
Igazi finomság, amely otthon is elkészíthető.
Cikkünk a hirdetés után folytatódik

Hozzávalók:

400 g kókuszreszelék
125 g tejpor
125 g light margarin
1 evőkanál vanília aroma
1 evőkanál rum aroma
14 evőkanál por édesítőszer

Bevonat:

15 evőkanál víz
5 evőkanál ét kakaópor
10 evőkanál por édesítőszer
100 g margarin

A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük.Hűtőbe rakjuk akár egy éjszakára pihenni.

Miután jól kihűlt a masszából szaloncukor formákat készítünk.

A bevonathoz a hozzávalókat vízgőz fölött egy kis fém tálkában felolvasztjuk. Néhány percre félrerakjuk hűlni. Ha már nem túl forró, akkor fogpiszkálók segítségével beleforgatjuk a szaloncukrokat.

Egy nagy tepsibe szilikonos sütőpapírt teszünk, erre rakjuk a kész szaloncukrokat. Hűtőbe rakjuk egy éjszakára, hogy a bevonat megszilárduljon.

A végén becsomagoljuk őket!

Címkék: szaloncukor 


Hasonló cikkek a témában

Kapcsolódó elemek

Túrós sarok
Túrós sarok
Finom desszert cukorbetegeknek. Olvasson tovább!
Szívecske aszalt szilvával
Szívecske aszalt szilvával
A cukorbetegeknek sem kell lemondani a finomabbnál finomabb karácsonyi desszertekről, így egy-egy ötletes megoldással... Olvasson tovább!
Tájékozódjon a bemutató és videók által.
Még több bemutató és videó

Orvos szakértők Összes szakértő>