Alufóliában sült csirke párolt káposztával

Feltöltve: 2013. december 30., hétfő 22:30 · Utolsó módosítás: 2014. március 19., szerda 14:41
Könnyű és finom karácsonyi vacsora.
Cikkünk a hirdetés után folytatódik

Alufóliában sült csirke párolt káposztával

 

 

Hozzávalók (4 főre):

4 db csirkecomb
Kb. 1 kg fejeskáposzta (lehet lila is)
1 fej vöröshagyma

Bors
Ecet
Köménymag
Édesítőszer

Elkészítés.

A megmosott csirkecombokat sózzuk és borsozzuk, majd az alufóliába csomagolva 20 percig sütjük. Ezután kinyitjuk az alufóliát és hagyjuk pirulni a húst még kb. 10 percig.

Közben a fejeskáposztát vékony szeletekre vágjuk, vagy legyaluljuk. A serpenyőben az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a káposztát. Ezt felöntjük köménymagos, édesítőszeres, ecetes vízzel. Nem szabad sokat kevergetni, hogy a káposzta ne töredezzen, maradjon szálas.


 


Hasonló cikkek a témában

További hírek

Csokoládés halom
Csokoládés halom
Ezt a süteményt a cukorbetegek is bátran fogyaszthatják az ünnepi asztalnál.
Cukormentes szaloncukor
Cukormentes szaloncukor
Igazi finomság, amely otthon is elkészíthető.
Túrós sarok
Túrós sarok
Finom desszert cukorbetegeknek.
Csokoládés diótorta
Csokoládés diótorta
Finom, cukormentes desszert.
Gombás bazsalikomos penne
Gombás bazsalikomos penne
Könnyű és finom fogás mindenki számára.
Tájékozódjon a bemutató és videók által.
Még több bemutató és videó

Orvos szakértők Összes szakértő>